Monday, 7 August 2017

klik dan terus hubungi saya - ANDA MEMPUNYAI MASALAH UNTUK MENDAPATKAN DESIGN DENGAN HARGA BAJET UNTUK PRODUK/PROGRAM...

Pada asalnya semua hasil editing ini dibuat atas permintaan "orang sekeliling" dan suka-suka sahaja dan tidak dibuka secara umum, jadi hasil dan contoh yang dapat dipamerkan adalah sangat terhad.

Tetapi kini cuba dibuka secara umum bagi individu/syarikat. Bagi yang inginkan satu design untuk mempromosikan produk/program dengan harga yang bajet, anda boleh cuba mendapatkan khidmat dari saya. Terdapat beberapa contoh design banner,logo,baju, Kad, dan pelbagai lagi (Boleh terus hubungi saya untuk jayakan permintaan anda). Design bermula dengan harga minimum RM 5.00 mengikut jenis permintaan dan bajet yang anda sedikan. 

*Design dibuat mengikut permintaan pelanggan

No tel/whatsapp (0134914708)
email (m.kamalzakaria@gmail.com)


Design Baju





*design adalah mengikut permintaan/bajet pelanggan


Banner/Bunting/Poster













*design adalah mengikut permintaan/bajet pelanggan


Logo








*design adalah mengikut permintaan/bajet pelanggan


Kad Majlis Perkahwinan


*design adalah mengikut permintaan/bajet pelanggan

Thursday, 17 September 2015

TALENT/WANITA III

Sekarang aku rasa lebih seronok kalau gabungkan Potrait dengan landskap (2 in 1) sebab rasa lebih menarik pulak. mende nie bukan perkara yang baru, cuma aku ja yang baru mula nak cuba =)





Wednesday, 14 January 2015

Talent/Wanita ii

Hasil dari beberapa eksperimen dan try & Eror berkaitan potrait wanita.  talent masih lagi orang yang sama.




Tuesday, 6 January 2015

Blog 2014

Sepanjang tahun 2014 nie mmg aku tak update lansung blog nie.  gambar-gambar dalam blog aku tiba-tiba hilang.  Ditambah rasa malas untuk upload balik gambar, jadi aku biarkan je blog nie.  kalau ada masa baru la masukkan semula gambar-gambar yang hilang dulu. Rasa pelik pun ada tiba-tiba ja gambar semua boleh hilang. Jadi malam nie aku mulakan semula blog ini dengan harapan semangat nie akan terus berkekalan..huhuhuhuhuhu


Potrait : Anak-anak kecil II

model kali ini anak sedara aku (anak adik aku) yang kami panggil bulat =) =)



manipulasi II

Banyak perkara baru yang aku dapat belajar mengenai manipulasi dalam fotografi.  melihat hasil karya orang lain sebagai contoh, aku cuba membina gaya aku sendiri dalam manipulasi. ini antara karya baru aku sepanjang 2014.














Saturday, 5 October 2013

Datang Kembali

Rupanya Maybank Photo Awards ( http://www.maybankphotoawards.com )  ada lagi untuk taun 2013 nie...jadi aku pun teruih antaq gambaq lagi untuk tgk pekembangan yang ada dalam diri aku lepas beberapa ketika menceburi hobi fotografi nie...malas nak letak harapan tinggi sbb pesaingan dia agak kental...jadi lepas register, upload gambaq potrait bbrapa keping pastu biaq ja apa yang akan terjadi..hari nie saja nak bkk email untuk kasi clean & tgl email yang penting ja...tgk ada email dari  Maybank Photo Awards kali nie..


aku pun tgk la, rupanya ada dua keping gambaq tersenarai dalam short list yang tak berapa nak short sgt ( http://www.maybankphotoawards.com/index.php?p=gallery )...



taun lepaih aku ada jgk hantaq tapi apa pun tadak..hantaq kosong ja, lansung x terpapar ( http://kamalzakaria.blogspot.com/2012/11/teruja.html )